chrome firefox opera safari iexplorer

За 350 мільйонів у Києві пообіцяли відремонтувати двори

12 липня 2012 о 17:18

На здійснення програми ремонту київських дворів влада виділила 350 млн гривень. Як зазначили в мерії, ремонт дворів – пріоритетне завдання.

«Ніяких проблем з фінансуванням ремонту немає і бути не може. Фінансування програми ремонту київських дворів здійснюється, можна сказати, за пріоритетними принципам. На реалізацію програми виділено 350 мільйонів гривень. Це ті кошти, які дозволять виконати заплановане в повному обсязі», – зазначив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

При цьому заступник голови КМДА нагадав, що в 2011 році місто також здійснювало ремонт сходових клітей і облаштування освітлення під’їздів житлових будинків, асфальтування прибудинкових територій та міжквартальних проїздів, капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення прибудинкових територій.

Нагадаємо, в червні в столиці стартувала програма повномасштабної с та прилеглих територій.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути