chrome firefox opera safari iexplorer

Київ охопив транспортний колапс: дороги столиці паралізували величезні затори

14 серпня 2012 о 12:03

Київ 14 серпня через зливу стоїть у великих заторах. Про це пише «Комсомольська правда в Україні».

Транспортний колапс охопив столицю. Найбільше проблем в районі Куренівки, Виноградаря, Оболоні і Петрівки. Зокрема, на затопленій напередодні вулиці Скляренка і сьогодні вранці перекрито рух. Практично завмер рух на Московському мості, Московському проспекті і вулиці Олени Теліги.

Залило дощами і вулицю Фрунзе — тут паралізовано рух трамваїв, через що сотні людей запізнилися на роботу. Затопило також вулицю Автозаводську, а ситуацію на дорозі ускладнили дорожні роботи на перетині з вулицею Луговою. Читайте також: Україну заливатиме ще щонайменше тиждень Серйозні затори на дорогах зараз спостерігаються і в центрі.

На бульварі Тараса Шевченка, проспекті Перемоги, вулицях Жилянській, Пушкінській, Маршала Рибалка, Довнар-Запольського, Горького, Артема, В'ячеслава Чорновола, Глібова, Льва Толстого машини можуть рухатися тільки зі швидкістю 10 км. на годину. Вранці в столиці сталося вже 5 ДТП.

Ще одна причина перекриттів дороги — дерева, що впали. Зокрема, злива і вітер завалили на проїжджу частину два дерева на вулиці Іскрівській в Солом'янському районі і ще одне на вулиці Івана Клименко з Святошинському районі.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути