chrome firefox opera safari iexplorer

Майстри важкої атлетики з 40 країн приїдуть до України на чемпіонат світу

07 серпня 2012 о 10:06

Майстри важкої атлетики приїдуть до Львова на чемпіонат світу. У вересні Львів прийме XXVIII чоловічий та XIX жіночий чемпіонати світу майстрів (ветеранів) важкої атлетики. Чемпіонати відбудуться 15-22 вересня. Вже зареєстровано понад 500 учасників із 40 країн світу.

Про це повідомили в департаменті «Євро 2012», інформує прес-служба ЛМР.

«2 роки тому місто отримало право на проведення чемпіонату світу з важкої атлетики. Це дуже цікава подія, тому що буде дуже велика кількість учасників – вже зареєстровано понад 500 учасників з різних країн. Є учасники з Японії, Індії, Китаю, Росії. Географія цієї події дуже велика. Вікова категорія теж широка. Найстаршому учаснику – 70 років», – каже директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний.

Щодо місця проведення, він зазначає: «Попередньо є домовленості з університетом фізкультури, з університетом імені Івана Франка, з приватними організаторами. Федерація сьогодні перевіряє ці зали щодо придатності для чемпіонату. Ми, як місто, маємо провести так цей чемпіонат, щоб людям захотілося ще раз приїхати до нас».

Також Олег Засадний зазначає, що разом із майстрами важкої атлетики приїдуть і представники мас-медіа: «Під час «ЄВРО 2012» позитивні відгуки іноземної преси дуже добре вплинули на імідж міста, розвінчавши усі міфи».

Джерело: ZIK
Розділи: Спорт в Україні

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути