chrome firefox opera safari iexplorer

На День незалежності у Києві перекриють центр міста. Перелік

13 серпня 2012 о 12:16

Під час засідання розширеної апаратної наради у Голови Київської міської державної адміністрації було визначено заходи, які відбуватимуться у столиці до Дня Незалежності, передає кореспондент УНН.

24 серпня Хрещатик від Бессарабської до Європейської площі буде повністю пішохідним.

Від вулиці Б.Хмельницького до Прорізної буде близько 8 майданчиків для проведення фіналу чемпіонату з баскетболу, в якому візьме участь близько 200 команд.

Від вулиці Прорізної до Майдану Незалежності буде фестиваль морозива, для якого завезуть 1,5 тонни холодних солодощів.

Від Майдану Незалежності до Європейської площі буде зона авто-мото клубу, на якому водії змагатимуться у вмінні водити авто.

На Майдані Незалежності об 11 годині розпочнеться святковий концерт, найграндіозніша частина якого розпочнеться о 18 годині. Тоді виступатимуть такі українські виконавці, як О.Понамарьов, М.Яремчук, ВВ, ТНМК. Увечері заплановано святковий салют. Основну частину коштів на проведення заходів до Дня незалежності у столиці виділяють меценати та спонсори. Столиця цьогоріч виділить близько 3 млн грн.

До Дня Прапору, 23 серпня, у Києві почнуть працювати два музеї: музей історії міста Києва та музей шестидесятників. Також, на Софійській площі буде проведено концерт класичної музики.

Розділи: Суспільство