chrome firefox opera safari iexplorer

Попов поверне восени бетонні урни та встановить нові

28 серпня 2012 о 12:49

Уже цієї осені на вулиці міста повернуть звичні урни для сміття, а також встановлять нові – легкі та сучасні.

Про це розповів голова КМДА Олександр Попов у прямому ефірі телеканалу «Київ», повідомляє сайт КМДА.

«Напередодні ЄВРО 2012 з метою дотримання правил безпеки ми прибрали з вулиць міста бетонні сміттєві урни. Натомість, на центральних вулицях були встановлені понад 2 тисячі легких конструкцій», — заявив він.

«Зараз у нас вже є домовленість із „Київським радіозаводом“ та „Українським товариством сліпих“ на виготовлення додаткової кількості нових легких урн, які ми придбаємо та встановимо. А поки ми повернемо на вулиці ті сміттєві урни, які були демонтовані напередодні футбольного чемпіонату», – повідомив Олександр Попов.

Очільник КМДА додав, що вже до кінця вересня планується встановити нові урни. І не лише на тих місцях, де вони були демонтовані, а й там, де виникатиме додаткова необхідність.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути