chrome firefox opera safari iexplorer

Цього року дошкільну освіту отримає майже 1,5 млн маленьких українців

31 серпня 2012 о 12:38

Завдаки розширенню мережі кількість дитей, які отримують дошкільну освіту в дитячих садках України зросла до 1 млн 385 тис. Про це під час прес-конференції повідомила начальник управління дошкільної та початкової осіти Тамара Панасюк, передає кореспондент УНН.

Т.Панасюк також повідомила, що збільшення мережі дитсадків відбувається як завдяки створенню нових закладів, так і завдяки відкриттю старих, у яких цьогоріч було відновлено діяльність.

«У першому півріччі 2012 року відкрито 199 дитячих садків, із них сім – це новобудови», – сказала вона.

Вона також зауважила, що новозбудовані дитячи садки будуть ще відкриватися до кінця року.

«Відновлено діяльність 43 дошкільних навчальних закладів, 149 дитячих садків відкрито у пристосованих приміщеннях», – зазначила Т.Панасюк.

Розділи: Новини освіти

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути