chrome firefox opera safari iexplorer

У Криму пройде міжнародний форум блондинок

01 серпня 2012 о 12:00

З 5 по 15 вересня 2012 року під Севастополем відбудеться перший Міжнародний форум блондинок, на який зберуться близько тисячі дівчат з України, Росії, Білорусі, країн Прибалтики та Європи. Форум буде проходити під девізом «Блондинки — ЗА!».

За інформацією організаторів, на форумі будуть обговорюватися питання про новий погляд на рекреаційні зони, збереження екології, розвиток курортного бізнесу на півострові. Основною метою першого Міжнародного форуму блондинок є сприяння благодійності.

Крім того, учасниці та гості форуму зможуть відвідати ярмарок провідних брендів, що спеціалізуються на жіночій моді, майстер-класи провідних стилістів, дизайнерів, візажистів, придбати ексклюзивні прикраси, відвідати медичний консультаційний центр, що спеціалізується на жіночому здоров'ї.

Щовечора тут будуть проходити вечірки за участю зірок вітчизняного і зарубіжного шоу-бізнесу.

В рамках форуму пройде Перший всеукраїнський парад блондинок і закладка каменя під будівництво першого в Україні ресторану для блондинок.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути