chrome firefox opera safari iexplorer

Азаров хоче витратити на непопулярну програму доступного житла ще 1 млрд грн

12 вересня 2012 о 13:14

У 2013 році фінансування держпрограми Доступне житло, яка передбачає компенсацію державою частини процентної ставки за іпотекою, може скласти 1 млрд грн, зберігшись на рівні 2012 року, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«Чи продовжиться реалізація ініційованого главою держави проекту здешевлення вартості кредитів для забезпечення доступним житлом громадян. В бюджеті 2013 року передбачено на ці цілі 1 млрд грн», — повідомив міністр під час відкриття засідання Кабінету міністрів.

Відзначимо, до цього міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк заявляв, що в 2013 році його відомство планує підвищити обсяг державного фінансування програми до 2 млрд грн.

За даними Мінрегіону, український уряд профінансував за програмою Доступне житло 335 кредитів на загальну суму понад 79 млн грн, станом на 5 вересня.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у вересні КМДА планує виділити з бюджету 25 млн грн на дофінансування програми дешевої іпотеки.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути