chrome firefox opera safari iexplorer

На фестиваль «Золотий лев» до Львова приїдуть 16 театрів

11 вересня 2012 о 15:28

До Львові на фестиваль «Золотий лев» їдуть театри зі Якутії, Австрії, Білорусії, Грузії, Польщі, Литви, Росії та Таджикистану. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Такого не можна пропустити. Ви ж не поїдете в Якутію, щоб побачити їх театральні постановки. А вони варті того, щоб їх побачити», — говорить директор та художній керівник Фестивалю Ярослав Федоришин.

Нагадаємо, Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев-2012» триватиме з 27 вересня по 6 жовтня у Львові. В програмі фестивалю львів’яни та гості міста зможуть побачити вистави, які будуть показувати на сценах усіх львівських театрів.

Вулиці Львова також перетворять на театр: триватимуть вже звичні для львів’ян вуличні театралізовані постановки, не обійдеться без театралізованого карнавалу.

«Вистави будуть цікавими і для молоді і для стареньких. Вартість квитків – від 50 до 100 гривень. Основна тема Фестивалю — класика очима експерименту. Класичні твори театри світу інтерпретують по-своєму. Це варто побачити», — каже Ярослав Федоришин.