chrome firefox opera safari iexplorer

Найбільший лоукост Східної Європи відкриває авіарейс Київ — Будапешт

10 вересня 2012 о 11:36

Сьогодні, 10 вересня, найбільший лоукост Центральної та Східної Європи авіакомпанія Wizz Air оголосила про відкриття нового рейсу між Києвом та Будапештом з 14 грудня 2012 року.

Як повідомили Корреспондент.biz в компанії, рейс буде виконуватися авіакомпанією Wizz Air Hungary тричі на тиждень.

У компанії уточнили, що квитки на новий напрямок від сьогоднішнього дня доступні на сайті авіакомпанії wizzair.com за ціною від 199 грн.

За словами менеджера з корпоративних комунікацій Wizz Air Даніела де Карвальйо, компанія планує перевезти понад 45 тис. пасажирів за перший рік роботи на цьому маршруті.

«Ми віримо, що новий рейс, квитки на який доступні за ціною всього від 199 грн, буде стимулювати пасажиропотік з обох сторін. Wizz Air продовжує вивчати ринок, щоб запропонувати ще більше нових цікавих напрямків з міст України за найнижчими цінами», — додав він.

Раніше повідомлялося, що українська лоу-кост авіакомпанія Wizz Air з 27 вересня запускаєрейси за маршрутом Київ — Кутаїсі (Грузія).

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути