chrome firefox opera safari iexplorer

Потяг Hyundai сполученням Львів — Київ знову поламався і не вийшов в рейс

05 вересня 2012 о 11:20

Сьогодні, 5 вересня, швидкісний потяг Hyundai сполученням Львів — Київ не зміг вийти в рейс.

Про це Корреспондент.biz повідомив один з пасажирів потягу. Так, за словами львів'янина Тараса Скицького, спочатку пасажирам повідомили, що подача поїзда затримується через технічні причини.

«Потім через 15 хвилин попросили перейти на інший перон. Після 45 хвилин очікувань нам повідомили, що Hyundai не буде, а всім пасажирам запропонували звичайний потяг, який щойно прибув з Києва», — пояснив він.

При цьому співрозмовник Корреспондент.biz повідомив, що пасажирів, у яких були квитки на швидкісний потяг, пересадили «по шість чоловік у купейні номери». При цьому в УЗ додали, що прибуття до Києва очікується після четвертої години дня.

Варто зазначити, що за графіком швидкісний поїзд повинен був виїхати зі Львова о 7:00, а прибути до Києва об 11:55.

Скицький повідомив також, що деякі пасажири, і він в тому числі, відмовилися від іншого поїзда. На вокзалі повернули гроші за квиток, однак додаткової компенсації через незручності передбачено не було.

Нагадаємо, що 7 серпня швидкісний потяг Hyundai №170 сполученням Львів — Київ також не зміг вийти в рейс. Тоді, говорячи про причини невиходу нового швидкісного поїзда в рейс, залізничники лише відзначили, що це сталося з технічних причин.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути