chrome firefox opera safari iexplorer

Швидкісний Hyundai вчора не зміг вийти в рейс

08 серпня 2012 о 17:46

Вчора, 7 серпня, швидкісний поїзд Hyundai сполученням Львів — Київ не зміг вийти в рейс.

Зокрема, як сказано в повідомленні державної компанії Укрзалізниця, пасажирів електропоїзда № 170л Інтерсіті+, які повинні були здійснити поїздку 7 серпня, пересадили на склад нижчої класифікації, регіональний експрес, — у вагони купейного типу із сидячими місцями.

У підсумку поїзд спізнився до Києва приблизно на 2 години.

У своєму повідомленні УЗ також запевняє, що пасажирам зазначеного складу буде повернена різниця вартості проїзду.

«Пасажирам, які із проїзними документами звернуться до будь-якої каси залізниць України, буде повернена різниця вартості проїзду», — заявили у держкомпанії.

Водночас, говорячи про причини невиходу нового швидкісного поїзда у рейс, залізничники лише зазначили, що це сталося з технічних причин. Деталі на даний час з'ясовують експерти.

Нагадаємо, що швидкісний потяг Hyundai сполученням Донецьк-Київ зламався під Полтавою 12 липня.

Як повідомлялося, 23 червня швидкісний поїзд Hyundai № 170 сполученням Львів-Київ, який повинен був прибути до столиці об 11:55, спізнився на 2 години.

Віце-прем'єр — міністр інфраструктури Борис Колесніков уже заявив, що в ряді українських ЗМІ розгорнута цілеспрямована інформаційна війна проти запровадження швидкісного залізничного руху у країні.

Нагадаємо, що Укрзалізниця розробляє схему виплат компенсацій пасажирам за запізнення поїздів Інтерсіті+ більше, ніж на 30 хвилин. Раніше, 27 травня, новий електропоїзд Hyundai сполученням Київ — Харків спізнився на 20 хвилин у першому рейсі.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути