chrome firefox opera safari iexplorer

Затримки потягів більш ніж на півгодини компенсуватимуться

11 червня 2012 о 16:15

В Укрзалізниці розробляється порядок впровадження компенсації пасажирам за запізнення поїздів Інтерсіті+ більш як на 30 хвилин.

Такі зміни до правил перевезень пасажирів залізничним транспортом будуть направлені на погодження до відповідних комітетів та відомств.

Нагадаємо, 11 червня затримався на 44 хвилини швидкісний поїзд Hyundai «Український експрес» сполученням Київ-Донецьк.

Раніше, 10 червня, на перегоні між Ожидовом і Заболотцями сталося пошкодження пантографа (токоприймача, який з'єднує електропотяги із контактним дротом) поїзда Hyundai Київ-Львів, який слідував до Львова і поїзд прибув із двогодинним запізненням.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути