chrome firefox opera safari iexplorer

Потяги Hyundai за півроку ламались 99 разів

14 січня 2013 о 12:50

З початку експлуатації і до 23 грудня в Україні зафіксовано 99 випадків несправності електропотягів HRCS2 Hyundai.

Про це ZAXID.NET повідомили у відповідь на інформаційний запит.

«В основному, це дрібні несправності, які стосуються сушки для рук, сенсорних вимикачів внутрішньо вагонних дверей, системи трансляції відеоінформації в салонах потягів, однак останнім часом трапляються і серйозні несправності системи живлення, які зумовлені різким зниженням температури», — йдеться у інформаційному запиті.

Наразі над технічним обслуговуванням потягів в цілодобовому режимі працює посилена команда корейських фахівців.

Додамо, що перший потяг Hyundai відправився з Києва до Львова 25 травня.

Компанія Hyundai вибачилася за створені українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропоїздами власного виробництва. Згодом корпорація Hyundai пообіцяла полагодити потяги за 2-3 тижні.

Нагадаємо, у жовтні електропотяг Hyundai, який прямував з Києва до Харкова, дві години простояв посеред поля. «Наш Hyindai зламався і простояв дві години в чистому полі. Систему опалення відключили, гарячого чаю не було», – інформували пасажири.

Додамо, що це вже не вперше потяги Hyundai стають причиною зриву руху на залізниці. Так, 13 жовтня потяг Hyundai №161 Харків-Київ прибув до столиці із запізненням на три години. Наприкінці червня швидкісний потяг Hyundai №170 Львів-Київ, який мав прибути до столиці об 11:55, запізнився на 2 години. Окрім цього, потяг Hyundai Харків-Київ з технічних причин зупинився недалеко від Полтави. А 11 червня потяг, який віз вболівальників з Києва у Донецьк на матч Англія-Франція, через 23 хвилини після відправлення змушений був зупинитися. Як тоді повідомили пасажирам співробітники транспортної міліції, рух було припинено через технічну несправність потягу. 10 червня ще один потяг Hyundai запізнився з прибуттям до Львова на годину через поломку пантографа.

5 вересня швидкісний потяг Hyundai №170 Львів-Київ не вийшов на рейс о 7.00 через помилку працівника вокзалу.

Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути