chrome firefox opera safari iexplorer

В України — одна з найгірших репутацій у світі

07 вересня 2012 о 16:16

Канада стала країною з найкращою репутацією у світі. Про це йдеться в результатах дослідження Country RepTrak 2012 від Reputation Institute, яке оцінює найбільш авторитетні країни світу і визначає, що рухає людьми, щоб підтримувати одну країну більше, ніж іншу. Reputation Institute проводить щорічні дослідження шляхом онлайн-опитування 36000 людей, що представляють країни G8.

Дослідження оцінює 50 країн світу на основі народних Довіри, Захоплення, Поваги і Прихильності до них. Ці чотири елементи потім розбиті на 16 категорій, які включають в себе: якість життя; бізнес-середовища; товари та послуги, і навіть природну красу країни. Основні показники використовуються для визначення країни із найкращою репутацією.

Канада перемагає в рейтингу другий рік поспіль. У цієї північноамериканської країни найсильніші показники у всіх аспектах дослідження.

«Крім того, що Канада зберегла свої лідируючі позиції, вона також покращила загальний бал більше ніж на три очки. Зазвичай таке поліпшення оцінки рідкість для країн з першої десятки, але тепер Канада стоїть на голову вище від інших провідних країн», — сказав Ніколя Жорж Трад, керуючий партнер Reputation Institute.

Дослідження показує, що Канада продемонструвала здатність зміцнити свою репутацію в очах всього світу і демонструє глобальне лідерство в трьох ключових критеріях: ефективний уряд, розвинута економіка і привабливе навколишнє середовище.

За Канадою йдуть Австралія, Швейцарія, Швеція та інші скандинавські країни, ці країни відомі своєю стабільністю, сильну демократією, високим ВВП та розвиненою соціальної інфраструктури. Економічні держави, такі як Китай і США займають досить низькі позиції, 43 і 23 місце, відповідно.

Україна займає в рейтингу 42 місце, хоча минулого року вона була на 40 позиції. Росія як і в 2011 році займає 45 місце, за нею розташувалися Саудівська Аравія, Нігерія, Пакистан, Іран та Ірак.

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути