chrome firefox opera safari iexplorer

Вампірська сага Сутінки стала найбільш очікуваним фільмом цієї осені

11 вересня 2012 о 16:29

Фінальна частина вампірської саги Сутінки. Сага. Світанок. Частина 2 стала найбільш очікуваним фільмом цієї осені, а для адаптації мюзиклу Знедолені шанувальники чекають статуеток Оскар.

Про це свідчать дані щорічного опитування кіносайтах Fandango, в якому взяли участь понад 1000 кіноманів.

За результатами опитування, заключна серіяСутінків набрала 32% голосів у якості «найбільш очікуваного фільму осені» і 51% голосів як «найкращий фільм для вечірнього побачення».

Кіносага, знята за однойменним романом Стефані Майєр, вже зібрала в світовому прокаті $ 2,5 млрд. П'ята, заключна частина фентезійного любовного трикутника між дівчиною, вампіром і перевертнем вийде на екрани 16 листопада.

На питання, який фільм може стати володарем Оскара, 49% голосів глядачів дісталися кіноверсіїЗнедолених, де в головних ролях зіграли Енн Хетеуей, Х'ю Джекман і Рассел Кроу.

Найсмішнішим фільмом осені читачі Fandango назвали комедію Джудд Апатоу Це 40, дитинко, а найстрашнішим — трилер Будинок в кінці вулиці з Дженніфер Лоуренс і Елізабет Шу в головних ролях.

Опитані глядачі також відзначили драму про бейсбольного тренера Кручений м'яч з Клінтом Іствудом, а з акторів вибрали Деніеля Дей-Льюїса, який зіграв у Лінкольні Стівена Спілберга, і Хоакіна Фенікса, який повернувся на екрани, зігравши головну роль в картині Пола Томаса Андерсона Майстер.

Нагадаємо, що в червні 2012 року зірка вампірської саги Сутінки Крістен Стюарт очолила рейтингнайбільш високооплачуваних актрис Голлівуду за версією журналу Forbes.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути