chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Києві пройде чарівний вечір української пісні та творчості

12 жовтня 2012 о 09:03

У п'ятницю, 12 жовтня 2012 року, о 19.00 годині відбудеться благодійний концерт «Музика твоєї душі» за участі молодих співаків і бандуристів, які готові ділитися любов’ю до людей та української культури з усім білим світом!

Їх мелодія торкається струн душі кожного, хто порине у незабутній світ української музики та пісні. Також цього вечора на Вас чекають посмішки, гарний настрій та натхнення, обіцяють організатори.

Зірковий гурт «Шпилясті Кобзарі», що був фіналістом шоу «Україна має талант». Гратимуть «українське ретро по-новому», виконають старі добрі народні пісні на зовсім неочікуваний манер.

Ярослав Джусь став відомим завдяки телевізійному шоу “Україна має талант”: талановитий хлопець виконує на бандурі сучасні та світові хіти, українські й іноземні, а також на слух підбирає будь-які мелодії практично на льоту. Крім того, Ярослав грає на фортепіано, акордеоні, сопілці, дримбі та кобзі.

Також на концерті очікується присутність Оксани Караванської — одного із найкреативніших дизайнерів України.

Приходьте насолодитися усіма барвами української музики та зробити свій вклад в розвиток нашого спільного майбутнього – дітей.

Концерт відбудеться в Національному центрі народної культури «Музей Івана Гончара» за адресою: м. Київ, вул. Лаврська, 19 (біля Києво-Печерської лаври)

Всі вилучені кошти з цього концерту будуть передані на облаштування дитячого будинку «Оберіг» у Богуславі, Київська область.

Організатори концерту: Молодіжний проект «Upgrade», команда «Третє покоління»

Партнерами проекту виступають: Платформа, Києво-Могилянська бізнес-школа, Благодійний Фонд «Благомай», Радіо «Ера».

«Рідна країна»

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути