chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Києві стартує Ukrainian Fashion Week

10 жовтня 2012 о 10:35

За 15 років Ukrainian Fashion Week выдбулося 832 покази, 256 дизайнерів, витрачено більше, ніж 300 тисяч метрів тканини, а моделі подіумами пройшли більше 16 тисяч кілометрів, повідомляє «Сніданок з 1+1».

Підготовка до тижнів моди, зізнаються організатори, починається одразу ж по закінченню попередніх, словом приблизно півроку. Найскладніше – скласти графік показів так, щоб усі залишились задоволені.

«Найпростіше- це з першим показом, бо традиційно уже 15 років перший показ – це Лілія Пустовіт, а далі починається гра в міжнародну дипломатію. У кожного є свої якісь забобони, або якісь свої необхідності», — кажуть організатори.

У цьогорічній програмі беруть учать 45 дизайнерів, заплановано 39 показів, та більше двохсот представників мас-медіа. Дизайнери українським модникам представлятимуть свої колекції на весну – літо 2013-го року. За дні модних показів організатори очікують більше 20 тисяч унікальних гостей.

Не менш важлива складова показу – це запрошення, їх особисто розробляють дизайнери, адже це невід'ємна частина усього шоу. Перший показ від Лілії Пустовіт стартує вже сьогодні о 17 годині у Мистецькому арсеналі.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути