chrome firefox opera safari iexplorer

Цього тижня країна востаннє у 2012 році насолодиться теплою погодою

16 жовтня 2012 о 09:02

У ближчий тиждень погода в Україні знову буде теплою – не менше 10 градусів вночі у центральних регіонах. У Криму температура підніметься до +30 градусів, ідеться в сюжеті ТСН.

«Найближчим часом в Україні очікуємо помірно теплу для цього часу погоду. Заморозків ми не передбачаємо, вночі і вранці в багатьох регіонах будуть утворюватися тумани», — заявив заступник директора гідрометцентру Анатолій Прокопенко.

Похолодати має ближче до виборів – у кінці жовтня, прогнозують синоптики. Температура опуститься до осінньої норми – вночі близько 0, вдень – 5-7 градусів тепла.

Розділи: Довкілля

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути