chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві виступить Ляпіс Трубецкой

08 жовтня 2012 о 15:42

20 жовтня в київському клубі Stereo Plaza група Ляпіс Трубецкой виступить з новою концертною програмою робкорів Live, яка вперше була представлена на фестивалі Джаз Коктебель.

Про це Корреспондент.net повідомили організатори концерту PMK Event Agency.

Зазначимо, що у вересні Ляпіси вже виступали в Україні — вони відіграли на фестивалі у Кам'янець-Подільському.

Крім Києва, білоруський колектив виступить у кількох містах Росії, а також у Талліні та Вільнюсі.

За словами продюсера гурту Євгена Колмикова, після концерту музиканти вирішили влаштувати панк-дискотеку в арт-клубі 44, де будуть крутити платівки DJ Spirin (він же — Сід, лідер гурту Таракани!).

Також він повідомив, що спеціальні вечірки для фанів під назвою Lyapis Crew — за участю DJ Spirin та інших альтернативних диск-жокеїв — стануть однією з фішок туру робкорів Live.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що гурт Ляпіс Трубецкой домовився про безкоштовні візи для білорусів, які поїдуть на їх концерт у Вільнюсі.

Ляпис Трубецкой виступить 20 жовтня в Києві у клубі Stereo plaza (вул.Кіквідзе, 17) о 19:00. Ціни на квитки: фан-зона — 190 грн, VIP Фан зона — 350грн (вхідний квиток на територію VIP зони, без місця для сидіння), VIP Зона — 500-900грн (місця для сидіння). У день концерту ціни зростуть: — 220, 400 і 500-900 грн відповідно.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути