chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні може знову з'явитися міністерство спорту

18 жовтня 2012 о 13:32

Президент Віктор Янукович готовий розглянути пропозиції щодо утворення окремого центрального органу виконавчої влади з питань фізичної культури і спорту.

Про це він сказав під час виступу на відкритті ІІІ Спортивного конгресу України, повідомляє сайт президента.

«Нам варто також разом подумати про утворення окремого центрального органу виконавчої влади з питань фізичної культури і спорту. Я готовий розглянути ці пропозиції», — зазначив Віктор Янукович.

«Розумію, що без вирішення організаційно-управлінських питань ситуацію важко зрушити з місця. Сфера фізичної культури і спорту достатньо розгалужена і має свою специфіку, яку важко порівняти з іншими», — додав він.

Янукович також висловився за прийняття спеціального закону про меценатство у спорті.

«Треба буде приймати спеціальний закон про меценатство у спорті. І я вважаю, що ми з вами це завдання виконаємо», — наголосив він.

Як відомо, міністерство молоді і спорту було ліквідоване 2 роки тому в рамках проведеної Януковичем реформи міністерств.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути