chrome firefox opera safari iexplorer

«Київхліб» встановив нові ціни на найпопулярніші сорти хліба

16 листопада 2012 о 09:05

ПАТ «Київхліб» встановило нові ціни на найпопулярніші в столиці сорти хліба. Про це повідомили у прес-службі компанії.

Так, з 15 листопада оптова ціна на «Український столичний подовий» складатиме 4,02 грн, батон нарізний «Київський» — 3,30 грн. Таким чином, «Український» у роздробі буде продаватися по 4,50 грн, а батон — 3,70 грн.

Як повідомлялось раніше, «Київхліб» з 12 листопада підвищив вартість хлібу, в результаті чого в роздробі «Український» подорожчав на 0,68 грн до 4,68 грн, батон — на 0,34 грн до 4,68 грн.

Водночас, у КМДА заявили, що не бачать економічних підстав для підвищення цін «Київхлібом» не тільки на соціальні сорти, але й на інші види хліба. Відтак, вимагали знизити ціни. Підвищення ціни відбулось 12 листопада.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути