chrome firefox opera safari iexplorer

На НСК «Олімпійський» встановлять світовий рекорд

28 листопада 2012 о 10:41

На НСК «Олімпійський», найпопулярнішій спортивній арені 2012 року в Європі, готуються до встановлення світового рекорду.

Про це поінформували організатори акції, повідомили УНН у прес-службі стадіону.

«Ми готуємо в Києві унікальну подію, присвячену Міжнародному жіночому дню. Наша мета – зібрати на трибунах „Олімпійського“ максимальну кількість жінок, 50-60 тисяч або ж скільки зможе вмістити арена. Оскільки жоден стадіон ще не збирав лише жінок, то ця унікальна подія буде зафіксована не лише Українською, а й світовою Книгою Рекордів Гіннесу. Сподіваюсь, що після нас таку естафету підтримають й інші стадіони», — сказав автор і організатор проекту Микола Васильков.

Організатори запевняють, що окрім оригінального поздоровлення з 8 березня у проекту є ще одна суспільна мета – показати всьому світу креативність і активність українських жінок.

«Вже з січня ми плануємо промо-тури на підтримку акції у Харкові, Донецьку, Львові, можливо в Одесі та Дніпропетровську, щоб заохотити дівчат з усіх куточків країни приїхати до Києва та провести час не лише цікаво, а й корисно», — поділився планами на майбутнє Васильков.

На підтримку рекорду буде сформований публічний оргкомітет акції «100 провідних жінок України», в число яких увійдуть діячки культури, співачки, спортивки, акторки, телевізійні ведучі та письменниці. Крім того будуть надіслані окремі запрошення гостям заходу – видатним жінкам світу.

Попередню згоду стати членом оргкомітету дали телеведучі Ірина Блохіна, Ольга Фреймут, Лідія Таран, співачки Софія Ротару, актриса Ольга Сумська. Склад комітету буде оголошено на прес-конференції у січні.

Для встановлення рекорду і точного підрахунку уболівальниць використають спосіб колової фотографії. І вже наступного дня кожна з учасниць акції знайде себе на фотографії на трибунах головної спортивної арени країни поруч з відомими жінками України та світу.

Під час акції відбудеться футбольна гра між збірною зірок українського футболу та збірною українського шоу-бізнесу.

Розділи: Суспільство