chrome firefox opera safari iexplorer

Рада відмовилася від перевиборів на скандальних округах

06 листопада 2012 о 13:29

Верховна Рада України прийняла рішення не проводити перевибори на проблемних округах. За відповідне рішення проголосувало 232 депутати.

Зокрема, парламентарії доручили Центрвиборчкому повторно вивчити матеріали щодо встановлення результатів парламентських виборів.

Крім цього, депутати попросили Генпрокуратуру, Вищу раду юстиції, Вищу кваліфікаційну комісію суддів і ЦВК надати попередню інформацію з питань встановлення результатів виборів на окремих округах парламенту до 9 листопада. 

Спікер парламенту Володимир Литвин заявив, що звернення Центрвиборчкому щодо повторного голосування на округах, де нібито були фальсифікації і порушення, не відповідає чинному законодавству, а також повноваженням Центрвиборчкому.

Як повідомлялося, вчора Центральна виборча комісія прийняла рішення про те, щоб звернутися до Верховної Ради з проханням призначити перевибори у низці проблемних округів, у яких опозиція звинуватила владу у фальсифікаціях і порушеннях.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути