chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні Київводоканал відключить центральні столичні фонтани до весни

01 листопада 2012 о 11:05

У четвер, 1 листопада, Київводоканал відключить центральні столичні фонтани до весни.

Як повідомили у відомстві, уже відключені фонтани Майдану Незалежності на парній стороні вулиці Хрещатик (Великий фонтан та Малі фонтани) і по непарній (Водяна куля, Каскадний, Засновникам Києва).

Також відключений фонтан за адресою Хрещатик, 23 та каскадний фонтан на Великій Васильківській, 119.

Київводоканал розпочинає підготовку фонтанів до зими. Це традиційно роблять щорічно в кінці жовтня. Співробітники відомства демонтують обладнання, спускають воду, знімають насоси та форсмунки, чистять та миють резервуари.

Фонтани відновлять свою роботу на початку травня наступного року.

Нагадаємо, що 24 жовтня, у Голосіївському парку культури і відпочинку імені Максима Рильського у Києві на нижньому каскаді Оріховатських ставків відкрили плавучий світломузичний фонтан.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути