chrome firefox opera safari iexplorer

Три українські виші об'єднали в один

09 листопада 2012 о 09:31

Як повідомляє Урядовий портал, відповідне рішення ухвалено на пропозицію Міністерства аграрної політики та продовольства та Харківської облдержадміністрації.

Згідно з документом, Харківський національний технічний університету сільського господарства імені Петра Василенка, Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва, Харківська державна зооветеринарна академія реорганізовані шляхом злиття з утворенням на їх базі Слобожанського державного аграрного університету.

Реорганізацію буде здійснено в межах асигнувань, передбачених Міністерству аграрної політики та продовольства для підготовки кадрів.

Розпорядженням також установлено, що студенти Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, Харківського національного аграрного університету імені В. В. Докучаєва, Харківської державної зооветеринарної академії продовжують навчання у Слобожанському державному аграрному університеті.

Джерело: УНІАН
Розділи: Новини освіти

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути