chrome firefox opera safari iexplorer

Цьогорічні парламентські вибори стали найбруднішими в історії України

01 листопада 2012 о 17:11

Парламентські вибори 2012 року стали найбруднішими в історії Незалежної України. Про це на брифінгу поблизу прес-центру Центрвиборчкому повідомила заступник голови комісії Жанна Усенко-Чорна, передає кореспондент УНН.

"Якщо день волевиялення пройшов відносно спокійно, то нажаль стадія встановлення результатів голосування перейшла в жахливу фазу Підсумки голсоування встановлюють за допомогою сльозогінного газу”,- зауважила Усенко-Чорна, додавши, що ці процеси засвідчили порочну складову мажоритарної системи.

У якості прикладу порушень, заступник голови комісії навела ситуацію на виборчому окрузі №11 (м. Вінниця).

"Попри те, що майже всі протоколи ДВК вже надійшли до ОВК.Більшість комісії заблокували введення системним адміністратором до системи вибори... Ми маємо 14 округів стосовно яких комісія навіть електронними засобами. Це свідчить про те, що над результатами виборів працюють силовими метолами”, — додала Усенко-Чорна застерігши від фальсифікації результатів, що "рукописи не горять”.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути