chrome firefox opera safari iexplorer

У школах Києва всім бажаючим можуть зробити еротичний масаж

21 листопада 2012 о 10:28

Про це пише «Сегодня», яка зателефонувала у столичні навчальні заклади. Журналісти дізналися багато цікавого, наприклад, те, що в школах можна влаштовувати корпоративи, а в шкільні басейни можна потрапити без медичної довідки.

Як зазначає видання, масаж для дорослих, у тому числі і еротичний, зараз став майже обов'язковим у шкільних басейнах. У школі №291 на Харківському масиві, як випливає з повідомлень на сайті оголошень, можна не тільки поплавати за 60 грн, але і зробити «масаж за попереднім записом: загальний, зональний, антицелюлітний, з кремовим обгортанням, остеопатичний, Су Джок-терапія, Гуа Ша та ін.». «Масаж оплачується окремо. Там є масажист-чоловік, з яким треба домовлятися», — розповіли в школі і дали його номер. Хлопець представився Сергієм, сказав, що працює за трудовим контрактом з орендарями басейну в кабінеті поруч з водою.

«Виходьте з басейну і заходьте до мене Можна зробити термообгортання. Вартість крему на одне обгортання — від 210 до 250 грн. Плюс робота. Я вас огляну, треба буде роздягтися до білизни». Погодився Сергій зробити і еротичний масаж: «Чому б і ні? Якщо ви хочете добре відпочити, то це у вас буде. Не спати, а відчувати, скажімо так, блаженство».

У басейні гімназії «Діалог» на вул. Кошица, 6 масаж не роблять, зате дозволяють «у вигляді виключення» викупатися без довідки про стан здоров'я. «Без довідки можна. Взагалі не можна, але приходьте. Але тільки обов'язково наступного разу треба здати довідку, бо мені її потім в СЕС здавати», — сказала керуюча компанії, яка орендує басейн, Ольга.

Купання тут коштує 45 грн за 45 хвилин, і тільки у неучбовий час: з 17:00 в будні і по суботах з ранку до вечора. У школі також можна зняти актовий зал або столову під дорослу вечірку. Журналісти почали обдзвонювати школи під виглядом представників івент-агентства, яке хоче організувати корпоратив для юридичної фірми в шкільному стилі. Отримавши відмову в 10 школах, в одній, на вул. Північна, на Оболоні, отримали позитивну відповідь: «Можна. Якого числа? Ви на канікулах хочете або до Нового року?». Коли визначилися з датою, дійшли до суми. «Навіть приблизно не можу сказати. Давайте поговоримо з вами завтра. Я залагоджу всі питання і вам чітко все скажу», — відповіли журналістам. Начальник головного управління освіти КМДА Оксана Добровольська заявила, що школам дозволено здавати приміщення виключно під навчальну діяльність.

«Басейн може бути в оренді і там можуть надаватися додаткові послуги, але людина, яка йде в басейн, обов'язково повинна мати при собі довідку від лікаря, що підтверджує її стан здоров'я», — говорить Добровольська.

За її словами, категорично заборонена і оренда шкільної їдальні для корпоративів. Розповіддю про те, що в школі погодилися зробити еротичний масаж, Добровольська була просто шокована: «Може, це був жарт? Я б не хотіла вірити в це. Але я вдячна вам за сигнал, будемо реагувати». Аудіозапис розмови про масаж на Youtube розмістив користувач Segodnyaua

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути