chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра майже всю Україну заллє дощами

13 листопада 2012 о 10:22

У найближчу добу, 14 листопада, в західних і північних областях погоду обумовить антициклон, опадів не очікується.

В центральних, східних областях і на півдні холодний фронт обумовить дощі. Вітер північно-західний, північно-східний, 5-12 м/с. Про це повідомляє «Метеопрог». Температура знизиться: вночі на заході до +4...-2, у північних областях до 0-3 тепла, в центральних і східних областях до 1-7 тепла, вдень у більшості областей похолоднішає до 1-8 градусів тепла, на півдні вночі та вдень не вище 6-13 градусів. У північних областях Вночі та вдень без опадів. Температура знизиться вночі до 0-3 градусів тепла, вдень не вище 1-4 градусів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

У південних областях

Вночі дощ, вдень припинення опадів. Температура вночі 6-10 градусів тепла, вдень 3-8, у Криму 9-13. Вітер північний, північно-східний, 5-12 м/с. У східних областях Вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Температура вночі 1-7 градусів тепла, вдень не вище 2-8. Вітер північний, північно-західний, 5-12 м/с. У західних областях Вночі та вдень без опадів. Температура знизиться вночі до +2...-2, вдень до 0-3 тепла, на Закарпатті 4-7 градусів.

Вітер північно-західний, північно-східний, 5-10 м/с. У центральних областях Вночі дощ пройде в Кіровоградській і Дніпропетровській областях, вдень припинення опадів. Температура знизиться вночі до 1-6 градусів тепла, вдень до 3-5.

Вітер північно-західний, північний, 5-12 м/с. У Києві та області Вночі та вдень без опадів. Температура знизиться вночі та вдень до 1-3 градусів тепла. Вітер північно-західний, північний, 5-10 м/с. На курортах Криму 14 листопада В Євпаторії, Севастополі, Феодосії та Ялті вночі та вдень без істотних опадів.

Вітер північно-східний, північний, 5-12 м/с. Температура вночі 9-10 градусів тепла, вдень 10-13. Температура морської води біля берегів Чорного моря в районі Ялти та Севастополя 16, у Феодосії та Одесі 15, в Євпаторії 14 градусів.

У Карпатському регіоні 14 листопада У Моршині, Сваляві, Трускавці та Яремче вночі та вдень без опадів. Температура вночі та вдень 2-8 градусів тепла. Вітер північний, північно-східний, 5-10 м/с.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути