chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра в Україні буде нижче нуля

14 листопада 2012 о 09:09

У найближчу добу, 15 листопада, погоду в Україні обумовить антициклон, опадів не очікується. Вітер північно-західний, південно-західний, північно-східний, південно-східний, 5-10 м / с. Як повідомляє МЕТЕОПРОГ спеціально для ТСН.ua, температура в більшості областей знизиться вночі до 2 градусів тепла-3 морозу, вдень похолоднішає до 0-7 градусів тепла, на півдні Криму вночі 4-7 градусів тепла, вдень не вище 8-10 градусів.

У північних областях

Вночі та вдень без опадів. Температура знизиться вночі до 0-3 градусів морозу, вдень не вище 1-3 градусів тепла. Вітер північно-західний, південно-західний, 5-10 м / с.

У південних областях

Вночі та вдень без опадів. Температура вночі знизиться до 4 градусів тепла-2 морозу, вдень 2-7 градусів тепла, на півдні Криму вночі 5-7 градусів тепла, вдень 8-12. Вітер північно-східний, 5-12 м / с.

У східних областях

Вночі та вдень без опадів. Температура знизиться вночі до 0-3 градусів морозу, вдень не вище 3-7 градусів тепла. Вітер північно-західний, південно-західний, 5-10 м / с.

У західних областях

Вночі та вдень без опадів. Температура знизиться вночі до 1 градуса тепла-3 морозу, вдень до 3-7 градусів тепла. Вітер південно-західний, 5-10 м / с. У центральних областях Вночі та вдень без опадів. Температура знизиться вночі до 0-3 градусів морозу, вдень до 1-4 градусів тепла. Вітер північно-західний, південно-західний, 5-10 м / с.

У Києві та області

Вночі та вдень без опадів. Температура знизиться вночі до 0-3 градусів морозу, вдень до 1-3 градусів тепла. Вітер північно-західний, південно-західний, 5-10 м / с.

На курортах Криму В Євпаторії, Севастополі, Феодосії та Ялті вночі та вдень без опадів. Вітер північно-східний, північний, 5-10 м / с. Температура вночі 4-7 градусів тепла, вдень 8-10. Температура морської води біля берегів Чорного моря в районі Ялти, Одеси та Севастополя 16, у Феодосії 15, в Євпаторії 14 градусів.

У Карпатському регіоні

У Моршині, Сваляві, Трускавці та Яремче вночі та вдень без опадів. Температура вночі 0-2 градуса тепла, вдень 5-7. Вітер південно-східний, південно-західний, 5-10 м / с.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути