chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра у Києві стартує міжнародний турнір з гандболу «Кубок Турчина»

22 листопада 2012 о 17:19

23 листопада 2012 року в столичному Палаці спорту відбудеться урочисте відкриття XV міжнародного турніру з гандболу «Кубок Турчина». У заході візьме участь голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов. Про це  УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Позмагатися за перемогу до Києва з’їдуться жіночі національні збірні з гандболу різних країн світу: Угорщини, Чехії, Македонії, Нідерландів та Росії. Серед учасників турніру – призери Олімпійських ігор, неодноразові учасники та переможці чемпіонатів Європи та світу.

В урочистій частині також візьмуть участь представники Державної служби молоді та спорту, Національного олімпійського комітету, Федерації гандболу України та Європейської федерації гандболу.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути