chrome firefox opera safari iexplorer

«Океан Ельзи» зібрався у великий стадіонний тур 2013 року

27 грудня 2012 о 13:38

Гурт Океан Ельзи оголосив дати української частини великого стадіонного туру на підтримку нового альбому.

Як повідомляє Корреспондент.net, до списку увійшли 27 міст країни. Особливістю туру на підтримку восьмої студійної платівки стануть концерти на спортивних аренах та стадіонах.

Тур почнеться 18 травня 2013 концертом в Мукачеві на стадіоні Спартак, а завершиться українська частина виступом 28 вересня в київському Палаці спорту. Квитки на концерти майбутнього туру вже доступні в чотирьох містах через онлайн-продаж: Київ, Одеса, Харків, Донецьк.

Зараз гурт працює над восьмою студійною платівкою, запис якої, за попередньо інформацією, запланований на лютий-березень 2013 року. А сам альбом буде презентований у квітні майбутнього року.

За словами лідера Океану Ельзи Святослава Вакарчука, у гурту вже є 32 пісні, з яких музиканти виберуть 12-13, які увійдуть до фінальної версії альбому. Перший сингл з майбутньої платівки шанувальники зможуть почути в лютому 2013 року.

Після закінчення виступів в Україні, з жовтня 2013 Океан Ельзи відправляться в другу частину концертного туру країнами СНД і Північної Америки.

Детальний графік туру можна подивитися тут. 

 

 

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути