chrome firefox opera safari iexplorer

«Океан Ельзи» готує нову платівку

29 січня 2013 о 16:46
Володар трьох нагород Grammy Кен Нельсон став музичним продюсером нової платівки Океан Ельзи

Наразі українські музиканти у Брюсселі разом з саунд-продюсером записують новий матеріал, пише прес-служба українського гурту.

На сьогодні вже завершено роботу над першим синглом, який шанувальники зможуть почути з середини лютого цього року.

Нельсон, після декількох років роботи над демозаписами незалежних артистів, досяг успіху, співпрацюючи з групою Gomez, а пізніше — світового визнання завдяки першим записам Coldplay.

Він є володарем трьох нагород Grammy, двох Mercury Music Prize і став «Продюсером року» у 2003-му за версією журналу «Music Week».

Як відомо, у квітні 2013 року запланований вихід восьмого альбому Океан Ельзи, а на його підтримку відбудеться великий стадіонний тур, українська частина якого складається з 27 міст країни.

По завершенні виступів в Україні, з жовтня 2013-го музиканти вирушать у другу частину концертного туру країнами СНД і Північної Америки.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути