chrome firefox opera safari iexplorer

Перша в Україні 3D відеогалерея-музей відкрилася в Кривому Розі

20 грудня 2012 о 11:03

В Кривому Розі відбулося відкриття першої в Україні 3D-відеогалереї історико-краєзнавчого музею. Завдяки виданим усім відвідувачам окулярам, похід в музей може перетворитися в захоплюючу подорож, що буде особливо цікаво дітям.

Про це пише rkm.kiev.ua.

Відвідувачі музею у супроводі екскурсовода зможуть переглядати документальні та історичні відеоролики, присвячені розвитку Кривого Рогу і Дніпропетровської області, а також твори образотворчого мистецтва в унікальній 3D-відеогалереї.

За допомогою цього обладнання на величезні екрани, розміщені по периметру всього павільйону, проектуються фільми як у форматі 3D, так і в звичайному форматі. Формат 3D передбачає відтворення максимально об'ємного зображення і справляє на глядачів «ефект присутності».

Вхід в галерею до Нового року буде безкоштовним, а починаючи з 2013 року ціна дорослого квитка складе 8 грн, дитячого — 6 грн. Тривалість одного екскурсійного сеансу — 45 хв, відвідувачів у галерею будуть запускати кожні півгодини групами по 15 чоловік.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути