chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні київське «Динамо» зіграє останній матч 2012 року

04 грудня 2012 о 10:08

Сьогодні, 4 грудня, київське «Динамо» зіграє останній матч 2012 року. У Загребі кияни зустрінуться з хорватськими одноклубниками в межах шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2012/2013.

Цей матч нічого не вирішуватиме з турнірного погляду. Однак нікому не хочеться завершувати рік на мінорній ноті, та й фінансова складова має значення, інформує ТСН.

Напередодні у стані нашого суперника відбулася зміна головного тренера. До такого кроку босів загребського клубу підштовхнула поразка «Динамо» від «Загреба» (0:1) в чемпіонаті Хорватії, а також украй невдалий виступ команди в Лізі чемпіонів (динамівці програли всі п’ять матчів групового етапу, не забивши при цьому жодного м’яча).

На зміну Анте Чачічу прийшов Крун Ючіч, який уже втретє очолює клуб зі столиці Хорватії.

Кияни ж приїхали до Загреба без Олега Блохіна, адже після операції лікарі заборонили йому літати до Нового року. А Олексій Михайличенко взяв на матч 18 футболістів.

Через проблеми зі здоров’ям в Києві залишилися Даніло Сілва, Олег Гусєв, Євген Хачеріді, Ніко Кранчар. Не допоможе команді і виставлений на трансфер Артем Мілевський.

Пряму трансляцію матчу «Динамо» Загреб – «Динамо» Київ дивіться 4 грудня о 21.45, на телеканалі 1+1 та нашому сайті.