chrome firefox opera safari iexplorer

Суперпоїзди Hyundai не витримують українських зим

14 грудня 2012 о 12:27

Через негоду в Україні відбулися затримки у русі поїздів, а також скасовано низку автобусних рейсів у декількох областях України.

Як повідомили «Коментарям» у Міністерстві інфраструктури, одна з чергових затримок поїзда сталася 14 грудня о 00 год. 50 хв. на Південній залізниці через обрив контактного проводу.

«Більш ніж на дві години було затримано рух поїзда Hyundai «Інтерсіті» сполученням Київ-Донецьк. Крім того, на залізницях України були інші затримки поїздів», — йдеться в повідомленні.

Також через негоду, станом на 7 ранку 14 грудня, скасовано низку автобусних рейсів у Вінницькій, Тернопільській, Харківській, Полтавській, Житомирській, Сумській, Закарпатті, в Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Рівненській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій областях.

Як повідомляли «Коментарі», у зв´язку з сильними опадами протягом минулої доби були затримки авіарейсів в аеропорту «Донецьк». Після припинення снігопаду аеропорт здійснює прийом і відправку літаків без обмежень. Інші аеропорти країни працюють у штатному режимі.

У відомстві зазначають, що станом на ранок 14 грудня через негоду немає значних порушень у функціонуванні об´єктів дорожнього комплексу. Проїзд автомобільного транспорту по дорогам загального користування країни, включаючи гірські перевали, забезпечено.

Як повідомляли «Коментарі», за прогнозами Гідрометцентру, в найближчі дні буде спостерігатися зниження температури. Так, 14-15 грудня очікується мороз близько 5-7 градусів вдень і до -12 вночі. Істотних опадів не передбачається. 16-17 грудня холодна погода збережеться — на дорогах очікується ожеледиця і часом невеликий сніг.

Комунальні служби просять водіїв не залишати автомобілі на вулицях, бульварах і прибудинкових територіях поруч з деревами, які можуть впасти під вагою снігу.

Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути