chrome firefox opera safari iexplorer

У Чернівцях симфонічний оркестр зіграє всесвітньовідомі рок-хіти

11 грудня 2012 о 16:45

Симфонічний оркестр Brevis, відомий обробками легендарних рок-композицій, уперше зіграє буковинцям 24 грудня у Чернівецькій обласній філармонії.

«Щоби симфонічний оркестр вийшов на сцену і виконав у своїй інтерпретації легендарні рок-хіти... Ця програма готувалася роками, - розповідає автор проекту, диригент оркестру Brevis Геннадій Фіськов. — Так, ми уже маємо три різні програми — щоразу дивуємо чимось новим. Якщо Чернівцям сподобається наш проект, ми приїдемо знову і, звісно, з новою програмою! Зауважу, що у Вінниці, Луцьку, Тернополі нас прийняли гарно. А тому з нетерпінням чекаємо приїзду до Чернівців».

Виступ оркестру пройде під гаслом «Відчуй музику так, як відчуває її оркестр Brevis». У програмі — виконання оркестром творчості Queen, Metallica, Deep Purple, Kiss, Pink Floyd, Scorpions, Nazareth, Bon Jovi, Muse, Depeche Mode, Michael Jackhson, AC/DC.

Джерело: Молодий Буковинець

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути