chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явилося два нових міністерства

24 грудня 2012 о 10:50

Президент Віктор Янукович створив кілька нових міністерств. Про це йдеться в указі «Про деякі заходи з оптимізації системи центральних органів виконавчої влади», оприлюдненому у понеділок, 24 грудня.

Відповідно до пункту 15 частини першої статті 106 Конституції України президент утворив:

— Міністерство доходів і зборів України (реорганізувавши Державну митну службу України та Державну податкову службу України, а також поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування);

— Міністерство промислової політики України, реорганізувавши Державне агентство України з управління державними корпоративними правами та майном; — Державну службу України з надзвичайних ситуацій, реорганізувавши Міністерство надзвичайних ситуацій України та Державну інспекцію техногенної безпеки України.

Нагадаємо також, Янукович у зв'язку з відставкою Кабміну звільнив низку міністрів.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути