chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра в Україні потеплішає до 9 градусів

11 грудня 2012 о 09:27

У найближчу добу, 12 грудня, погоду на Правобережжі та півдні України обумовить циклон, що переміщується з Балканського півострова на північно-західні райони Чорного моря. У більшості областей сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини. На півдні сильні дощі. На дорогах країни, крім південної частини, ожеледиця. Вітер південно-східний, північно-східний, південно-західний, північно-західний, посилення до 15-22 м / с.

Як повідомляє Meteoprog.ua спеціально для ТСН.ua, температура на заході, півночі та в центрі вночі та вдень 1-7 градусів морозу; на сході вночі 4 градуса морозу-2 тепла, вдень 1-7 тепла, в Харківській і Луганській областях вночі 5-8 морозу, вдень 0-5 морозу, на півдні вночі та вдень 0-6 градусів тепла, в Криму 7-9. У північних областях Вночі та вдень сильний сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень 0-7 градусів морозу. Вітер північно-східний, південно-східний, 7-12, посилення до 15-22 м / с. У південних областях Дощі, місцями сильні. Температура вночі та вдень 0-6 градусів тепла, в Криму 7-9. Вітер північно-східний, південно-східний, південно-західний, посилення до 15-22 м / с. У східних областях Вночі та вдень сніг з дощем.

На дорогах ожеледиця. Температура вночі 2 градуса тепла-4 морозу, вдень 1-7 тепла, в Харківській і Луганській областях вночі 5-8 морозу, вдень 0-5 морозу. Вітер північно-східний, південно-східний, посилення до 15-22 м / с. У західних областях Вночі та вдень сильний сніг, хуртовина. На дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень 2-7 градусів морозу. Вітер північно-східний, північно-західний, південно-західний, південно-східний, посилення до 15-22 м / с. У центральних областях Вночі та вдень сильний сніг, дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень 0-5 градусів морозу, у Полтавській і Дніпропетровській областях 1-5 градусів тепла. Вітер північно-східний, південно-східний, посилення до 15-22 м / с. У Києві та області Сильний сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень 0-2 градуса морозу. Вітер східний, південно-східний, 7-12, посилення до 15-22 м / с. На курортах Криму В Євпаторії, Севастополі, Феодосії та Ялті дощ. Вітер південно-східний, південний, посилення до 15-22 м / с.

Температура вночі та вдень 7-9 градусів тепла. Температура морської води біля берегів Чорного моря в районі Ялти 13, в Севастополі та Одесі 11, в Євпаторії і Феодосії 10 градусів. У Карпатському регіоні У Моршині, Сваляві, Трускавці та Яремче сильний сніг, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень 3-6 градусів морозу. Вітер південно-східний, південно-західний, північно-східний, північно-західний, посилення до 15-22 м / с.

Розділи: Довкілля

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути