chrome firefox opera safari iexplorer

Україну завтра засипле мокрим снігом

11 січня 2013 о 15:06

У південній та східній частинах — мокрий сніг з дощем, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь; на решті території невеликий сніг. На дорогах ожеледиця, передає УНН з посиланням на Укргідрометцентр.

Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с, в Криму та Приазов'ї окремі пориви 15-20 м/с.

Температура вночі — 5-10° морозу, в західних, північних та центральних областях при проясненнях місцями — 13-18° морозу, вдень — 2-7° морозу; у південних областях вночі — 1-6° морозу, вдень — від 2° морозу до 3° тепла; в Криму вночі — 1-6° тепла, вдень — 3-8°; у східних областях та Приазов'ї протягом доби близько 0°.

У Київській області хмарно з проясненнями. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі — 5-10° морозу, вдень — 2-7° морозу.

У Києві хмарно з проясненнями. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі — 7-9° морозу, вдень — 2-4° морозу.

Як повідомлялось раніше, сьогодні в Україні буде холодно і сніжитиме.

Розділи: Довкілля

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути