chrome firefox opera safari iexplorer

В Україну йде похолодання: у вівторок Київ засипле мокрим снігом

25 листопада 2013 о 13:15

На завтра, 26 листопада, синоптики прогнозують у західних, північних, Вінницькій області мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. Температура протягом доби від 2 морозу до 3 тепла.

У східних областях, Криму та Приазов'ї дощ; температура вночі 2-7 тепла, вдень 5-10 тепла. На решті території переважно без опадів, температура протягом доби 1-6 тепла. 

Вітер південно-західний, 7-12 м/с, в західних і північних областях подекуди пориви 15-20 м/с. Дивіться фото: Китайців замело снігом: транспорт не ходить, дітей відправили зі шкіл додому 

У Києві на 26 листопада очікується мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, часом пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби близько 0 тепла. 

Раніше повідомлялося, що в понеділок частину України накриє мокрий сніг. 

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути