chrome firefox opera safari iexplorer

МЗС рекомендує українцям не їхати до Тунісу

08 лютого 2013 о 13:40

Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям поки що утриматися від будь-яких поїздок до Тунісу без крайньої необхідності у зв’язку із загостренням безпекової ситуації в цій країні. Про це повідомили у Департаменті інформаційної політики МЗС.

Українцям, які на даний час перебувають на території Тунісу, в зовнішньополітичному відомстві рекомендують утримуватися від відвідання місць масового скупчення людей.

У разі потрапляння у надзвичайні ситуації українці мають невідкладно звертатися до посольства України у Тунісі.

У цій країні тривають протести, спровоковані вбивством опозиціонера Чокрі Белаїда. Невідомі вбили його біля власного будинку 6 лютого. Демонстранти вчора підпалили штаб-квартиру владної ісламістської партії «Ан-Нагда» («Відродження»).

Прем’єр Тунісу оголосив про плани розпуску чинного уряду і передачі влади на час до нових виборів позапартійному уряду технократів. Водночас його партнери по коаліції не підтримують цього рішення.

23 жовтня

Інші дати
Народився Пилип Козицький
(1893, с. Летичівка, Черкаська область – 1960) – український композитор, музикознавець, педагог, громадський діяч. Один з організаторів і керівників Музичного товариства імені Миколи Леонтовича.
Ой одна я, одна, Як билиночка в полі, Та не дав мені бог Ані щастя, ні долі. Тілько дав мені бог Красу – карії очі, Та й ті виплакала В самотині дівочій. (слова Тараса Шевченка, музика Пилипа Козицького)
Розгорнути