chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в в Україні знову йтиме сніг з дощем

11 лютого 2013 о 09:29

Як повідомили УНІАН в Українському гідрометцентрі, у західних областях очікується мокрий сніг, місцями сильний. Температура вночі 2-7° морозу, в Карпатах до 11°, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

На решті території часом дощ та мокрий сніг (у східних областях вночі і в Приазов`ї без істотних опадів).

Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла (вночі у північних та Вінницькій областях до 4° морозу), у південних областях та на Дніпропетровщині вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°, в Криму до 11°. В Україні місцями туман, у західних, північних, Вінницькій областях в окремих районах налипання мокрого снігу.

На дорогах північної половини ожеледиця. Вітер переважно східний, 5-10 м/с, вдень у східних областях окремі пориви 15-20 м/с. У Києві та області очікується невеликий мокрий сніг, часом туман; вдень мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу.

На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура по області вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень близько 0°. По м. Києву температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

Розділи: Довкілля

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути