chrome firefox opera safari iexplorer

Цими вихідними на українців чекає мокрий сніг з дощем

20 грудня 2013 о 14:50

В ці вихідні в Україні дещо похолодає, в північних і східних областях очікується мокрий сніг, повідомляє Укргідрометцентр. 

У суботу, 21 грудня, на сході та півночі країни очікується невеликий мокрий сніг та дощ, подекуди слабка ожеледь. На дорогах північних, центральних, східних областей ожеледиця. Вночі, вранці у південній частині місцями туман. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, в Україні, крім півдня, місцями пориви 15-20 м/с. 

Вночі стовпчик термометра опуститься до значення-1-6°, на півдні Криму +2-5°; вдень від -1° до +4°, в Криму +5-10°; у східних областях протягом доби від -2° до +3°. 

У суботу на киян також чекає мокрий сніг. Вітер західний, 7-12 м/с, вранці, вдень пориви 15-20 м/с. Температура вночі-2-4°, вдень +1-3°.

У неділю, 22 грудня, незначно похолодає. Вночі у східних областях очікується невеликий сніг. На дорогах північних, центральних, східних областей місцями ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. 

Температура вночі-3-8°, вдень від -3° до +3°; в Криму вночі від +2° до -4°, вдень +1-6°. 

у неділю В Києві опадів не прогнозують. Місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця. 
Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі-3-5°, вдень 0-2° тепла. 

Нагадаємо, в новорічну ніч українцям обіцяють опади, а потім потепління та ожеледь.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути