chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні відбудеться прем'єра кліпу Океану Ельзи на пісню Обійми

28 лютого 2013 о 09:42

Сьогодні, 28 лютого, на Корреспондент.net о 12:00 відбудеться прем'єра кліпу українського гурту Океан Ельзи на пісню Обійми.

Режисером відео став володар MTV Video Awards Говард Грінхол, серед робіт якого кліпи для Muse, Pet Shop Boys, Enigma, Стінга, Елтона Джона, Джорджа Майкла, Placebo, A-Ha, System of a Down, Morcheeba та багатьох інших.

Зйомки кліпу на пісню Обійми проходили в Лондоні, у приміщенні старовинного лондонського особняка 18 століття, який є художнім центром музики і кіно. У цьому особняку раніше знімали кліп для Емі Вайнхауз і фільм Король говорить, повідомили Корреспондент.net у прес-службі ОЕ.

Нагадаємо, що прем'єра синглу Обійми відбулася 14 лютого 2013 року. Пісня увійде до нового альбому колективу.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути