chrome firefox opera safari iexplorer

Студенти Могилянки дали відповідь Табачнику. Відео

28 лютого 2013 о 11:11

В мереж інтернет з'явилося відео, відзняте студентами Києво-Могилянської академії у відповідь Дмитру Табачнику за порівняння університету з Ксенією Собчак.

Як повідомлялося, міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник коментуючи програний Києво-Могилянською академією позов до Монмолодьспорту порівняв цей вищий навчальний заклад з відомою світською левицею.

“Це свого роду хобі. Є така сумно відома російська світська левиця, яка ні співати, ні танцювати, ні грати на сцені не вміє, але разом з тим скандалить на світських тусовках підтримуючи до себе сумнівний рівень уваги. Вона з відомої родини, батько її колись очолював велике місто. Така собі Даша”, — сказав міністр.

Він зазначив. що у вищій освіті України є теж “світська левиця” – Києво-Могилянська академія, яка з нудністю та регулярністю проти чотирьох поспіль міністрів освіти і завжди з одним і тим самим результатом”.

На уточнююче запитання журналістів, чому російську світську левицю Ксенію Собчак міністр назвав Дашою, Д.Табачник відповів: “Яка різниця, левиць багато, не в левицях справа”.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути