chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде благодійний розпродаж одягу

20 лютого 2013 о 14:22

2 березня 2013 в київському ательє Apparel Atelier A4 пройде Garage Sale — благодійний розпродаж одягу, взуття, прикрас і аксесуарів.

20% всіх виручених коштів буде спрямовано на ремонт школи-інтернату для дітей з відхиленнями у розвитку в селищі Бабанка Черкаської області.

Крім того, під час Garage Sale всі охочі зможуть зробити благодійний внесок і/або принести речі, іграшки для дітей з інтернату, а також речі для дорослих, які будуть передані в будинки для престарілих.

Зокрема, під час Garage Sale будуть продаватися взуття і одяг з Італії та інших країн, прикраси із США і від Сергійчин Дім, спідниці і шарфи від Apparel Atelier A4, кухонне приладдя від одного з київських інтернет-магазинів, речі від Friend's Trends і Be In Trend. Гостей пригощатимуть солодощами.

«Більшість речей нові, деякі — ні, але у відмінному стані», — розповіли організатори проекту.

Garage Sale буде проходити 2 березня з 12:00 до 20:00 в Apparel atelier A4 (вул. Прорізна 9, 4-й поверх).

Нагадаємо, що Garage Sale у Києві пройде вдруге - вперше акція пройшла 1 грудня 2012 року.

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути