chrome firefox opera safari iexplorer

В столиці відбудуться змагання з гирьового спорту та армрестлінгу

22 лютого 2013 о 16:17

23 лютого з нагоди Дня захисника Вітчизни в столиці відбудуться змагання з гирьового спорту та армрестлінгу Київської міської спартакіади «Здоровий киянин».

Захід відбуватиметься в загальноосвітній школі ім. С. Ковпака № 111 на вул. Здолбунiвській, 7-Б, повідомляє прес-служба мерії.

Реєстрація учасників проводиться на сайті spartak-fst.kiev.ua і триватиме до 22 лютого включно. Як зазначають організатори, заявку за встановленою формою необхідно подати в день проведення змагань.

Так, 23 лютого з 10.00 до 11.00 триватиме реєстрація та зважування учасників. Початок змагань запланований на 11.30. А вже о 14.30 відбудеться урочисте нагородження переможців та призерів.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути