chrome firefox opera safari iexplorer

Віктор Янукович став президентом п’ятої частини України і будує «державу навпаки», — опитування

25 лютого 2013 о 14:26

«Спочатку Віктор Янукович був президентом половини країни, згодом, завдяки своїм діям, зокрема кадровій політиці, перетворився на президента Донбасу, а сьогодні він залишається президентом вже 5-ї частини України», – таку оцінку трирічної діяльності Президента дав народний депутат України Микола Томенко. За його словами, сьогодні навіть на Сході, зокрема в Донецькій області, Віктор Янукович втратив прихильність населення.

Про це свідчать й результати останніх досліджень «Українського демократичного кола». Так, Микола Томенко поінформував, що згідно з результатами досліджень, політику Президента сьогодні схвалюють лише 23,8 % українців, а не схвалюють дві третини громадян (66,3%).

Для порівняння, у 2010 році, коли Віктор Янукович тільки став президентом, його політику схвалювало 55,3% населення, а не схвалювало – лише 25,6% українців.

В той же час, переважна більшість громадян (73,4%) вважає, що в цілому все, що відбувається на сьогоднішній день в Україні, іде в неправильному напрямі, а протилежної думки дотримується лише14,5% населення.

«Це означає, що українська влада фактично будує «державу навпаки», що сьогодні категорично не сприймає українське суспільство», – наголосив Микола Томенко.

Довідково

«Українське демократичне коло» упродовж 8–14 лютого 2013 року провело всеукраїнське опитування. Вибіркова сукупність репрезентує доросле населення України й охоплює всі регіони країни. Методом стандартизованого інтерв’ю «обличчям до обличчя» за місцем проживання опитано 1200 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка вибірки без урахування дизайн-ефекту з імовірністю 0,95 не перевищує ±2,9%. З детальними результатами дослідження можна ознайомитися тут.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути