chrome firefox opera safari iexplorer

Ями на дорогах України залатають лише після покращення погоди

13 лютого 2013 о 17:32

Загальний ремонт автошляхів країни буде проведений Державним агентством автомобільних доріг «Укравтодор» тільки тоді, коли це дозволять зробити погодні умови, заявив віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул. 

«Відразу після того, як трошки покращилися погодні умови, хоча вони і на сьогодні продовжують залишатися несприятливими, була проведена Державною службою автомобільних доріг досить серйозна робота. На сьогодні вже 20 асфальтних заводів працюють для того, щоб зняти основні проблеми, ще близько 80 заводів готові запуститися в будь-яку секунду, як тільки покращаться погодні умови», — сказав він. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на ремонт доріг «Укравтодор» витрачає лише 2 млрд грн на рік, у той час, як загальна сума дорожнього акцизу, закладеного у вартість бензину, становить близько 20 млрд гривень в рік. На що йдуть інші кошти — невідомо. 

Раніше прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що на будівництво в Україні якісних доріг, які б витримали перепади температур взимку, грошей немає.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство